Bewust Wonen Weken Westerkwartier 

Duurzaam, veilig en prettig wonen

Programma Bewust Wonen Weken 26 september tot en met 16 oktober

Drie weken lang kunt u van ons horen, zien en beleven. We beginnen op 26 september, op Nationale Burendag. En woningcorporatie Wierden en Borgen wou tijdens de Bewust Wonen Weken in Garnwerd, Ezinge en Feerwerd de wijken intrekken. Helaas moet deze actie even worden uitgesteld vanwege de coronabeperkingen. Maar het staat op het lijstje om later in te plannen. Van uitstel komt geen afstel.

Activiteitenagenda


Win een gratis digitaal interieuradvies

Start:05-10-2020
Einde:10-10-2020

Huurders van woningcorporaties maken tijdens de Week van het Huren kans op gratis digitaal interieuradvies van stylist &SUUS. Aanmelden kan tot 9 oktober. Meer informatie vindt u op https://stylist.wonendoenwesamen.nl/Terug naar overzicht


Doe mee aan de kleurwedstrijd

Van 5 t/m 10 oktober organiseren woningcorporaties in Nederland de Week van het Huren. Dit sluit natuurlijk mooi aan bij onze Bewust Wonen Weken. Speciaal voor de jongste inwoners van het Westerkwartier hebben we een leuke kleurplaatwedstrijd! 

En omdat de Week van het Huren samenvalt met onze Bewust Wonen Weken, mogen álle kinderen tot en met 12 jaar meedoen. Tot 16 oktober. Je hoeft dus niet per se huurder te zijn van een woningcorporatie. Doe mee en win een mooie prijs!  

Download de Kleurplaat%20-%20Bewust%20Wonen%20Weken_1.pdf