Bewust Wonen Weken Westerkwartier 

Duurzaam, veilig en prettig wonen

Programma Bewust Wonen Weken 26 september tot en met 16 oktober

Drie weken lang kunt u van ons horen, zien en beleven. We beginnen op 26 september, op Nationale Burendag. En woningcorporatie Wierden en Borgen wou tijdens de Bewust Wonen Weken in Garnwerd, Ezinge en Feerwerd de wijken intrekken. Helaas moet deze actie even worden uitgesteld vanwege de coronabeperkingen. Maar het staat op het lijstje om later in te plannen. Van uitstel komt geen afstel.

Activiteitenagenda


Open huis appartementencomplexen Vredewold

Datum:03-10-2020

Stichting Huisvesting Vredewold verhuurt seniorenwoningen in Leek, Tolbert en Zevenhuizen. Op zaterdag 3 oktober organiseert Huisvesting Vredewold voor drie van haar appartementencomplexen een Open Huis. U kunt tussen 13.00 en 14.30 uur een kijkje komen nemen in de Groene Borg, een kleinschalig complex met twintig appartementen, nabij het centrum van Zevenhuizen. Ook in de grotere complexen Tolberterheem en Leeksterheem bent u respectievelijk van 14.00 tot 15.30 uur en 15.00 tot 16.30 uur van harte welkom.
In verband met het coronavirus (COVID-19) dient u zich van tevoren aan te melden voor het Open Huis, dit kan telefonisch (0594-745700) of per mail (info@huisvestingvredewold.nl).
Op de website www.huisvestingvredewold.nl vindt u meer informatie over het Open Huis en de woningen van Stichting Huisvesting Vredewold.Terug naar overzicht


Doe mee aan de kleurwedstrijd

Van 5 t/m 10 oktober organiseren woningcorporaties in Nederland de Week van het Huren. Dit sluit natuurlijk mooi aan bij onze Bewust Wonen Weken. Speciaal voor de jongste inwoners van het Westerkwartier hebben we een leuke kleurplaatwedstrijd! 

En omdat de Week van het Huren samenvalt met onze Bewust Wonen Weken, mogen álle kinderen tot en met 12 jaar meedoen. Tot 16 oktober. Je hoeft dus niet per se huurder te zijn van een woningcorporatie. Doe mee en win een mooie prijs!  

Download de Kleurplaat%20-%20Bewust%20Wonen%20Weken_1.pdf