Bewust Wonen Weken Westerkwartier 

Duurzaam, veilig en prettig wonen

Programma Bewust Wonen Weken 26 september tot en met 16 oktober

Drie weken lang kunt u van ons horen, zien en beleven. We beginnen op 26 september, op Nationale Burendag. En woningcorporatie Wierden en Borgen wou tijdens de Bewust Wonen Weken in Garnwerd, Ezinge en Feerwerd de wijken intrekken. Helaas moet deze actie even worden uitgesteld vanwege de coronabeperkingen. Maar het staat op het lijstje om later in te plannen. Van uitstel komt geen afstel.

Activiteitenagenda


Aftrap "Het beste idee" op Burendag

Datum:26-09-2020

Op 26 september touren we door het Westerkwartier. We bezoeken verschillende activiteiten die tijdens Burendag georganiseerd worden in de dorpen en wijken.
Op https://www.burendag.nl/bij-mij-in-de-buurt staat wat er zoal georganiseerd wordt in het Westerkwartier.
Wij delen flyers uit. Met informatie over "Het beste idee en de Bewust Wonen Westerkwartier prijs" . Hebt u een goed idee om de leefbaarheid in uw dorp of wijk te vergroten? Het beste idee wordt werkelijkheid in 2021.Terug naar overzicht


Doe mee aan de kleurwedstrijd

Van 5 t/m 10 oktober organiseren woningcorporaties in Nederland de Week van het Huren. Dit sluit natuurlijk mooi aan bij onze Bewust Wonen Weken. Speciaal voor de jongste inwoners van het Westerkwartier hebben we een leuke kleurplaatwedstrijd! 

En omdat de Week van het Huren samenvalt met onze Bewust Wonen Weken, mogen álle kinderen tot en met 12 jaar meedoen. Tot 16 oktober. Je hoeft dus niet per se huurder te zijn van een woningcorporatie. Doe mee en win een mooie prijs!  

Download de Kleurplaat%20-%20Bewust%20Wonen%20Weken_1.pdf