26 september t/m 2 oktober 
Ontmoet elkaar in de buurt

Ontmoet elkaar in je buurt tijdens de Bewust Wonen Weken!

Woon je in het Westerkwartier? En wil je andere mensen ontmoeten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Van 26 september tot en met 2 oktober organiseren Wold & Waard, de gemeente Westerkwartier en Sociaal Werk de Schans, de jaarlijkse Bewust Wonen Weken. Dit keer staat het thema verbinden en ontmoeten centraal: Elkaar ontmoeten in de wijk.


Wij geloven dat een levendige en gezellige buurt bijdraagt aan het welzijn van alle bewoners. Daarom gaan wij een boeiend programma opstellen waarin ontmoetingen centraal staan. Of je nu jong of oud bent, nieuw in de wijk of er al jaren woont, we willen voor iedereen iets organiseren. 


Dus, haal je agenda tevoorschijn en zet een dikke cirkel om de data van de Bewust Wonen Weken: 26 september tot en met 2 oktober. 


Ideeën uit de buurt zijn welkom

Heeft u (misschien samen met uw buren) een goed idee voor een activiteit die in deze week kan plaatsvinden? We horen het graag! Samen kunnen we bekijken wat mogelijk is en hoe we uw idee tot leven kunnen brengen tijdens de Bewust Wonen Weken.
Stuur uw ideeën en suggesties vóór 30 juni naar www.bewustwonenweken.nl/Contact/ en wie weet ziet u uw idee straks tot leven komen in het mooie Westerkwartier.